Nupen møter... Ronnie Furset - 01.01.2013

Stafettpinnen er sendt vidare frå ei stjerne til ei anna. Tidlegare toppskårar i Barlia F.K. Farmers, Ronnie André Furset.

Ja, Ronnie. Da har vi havna i samme gruppe som Frøysa FK. Laget der du er sjølutnevnt kaptein og saftblandar! Forventningane til høgdepunktet som nærma seg dag for dag?

Ja det stemmer. Du er observant :) Det blir først og fremst kjekt der en får treffe gamle kjente! Så får vi sjå kor langt vi kjem.. Festen vinn vi uansett!!

Ekkel & Jævlig må vel seiast å være gruppefavoritt. Men, rekna med du vil prøve å ta rotta på dei? Du har jo ett, på papiret, ganske bra lag. Men, det er vel ett lite minus med deg som keeper og ikkje utespelar?

Vi skulle heilt klart hatt en keeper! Men når vi ikkje lykkast med det tek eg ansvar!! Stod som en konge dei 3 første kampane i fjor, før vi fikk inn Radovan.. Scora forøvrig også 3 mål, som KEEPER. Så trur det skal gå ganske bra.. Ekkel og jævlig har jo heldigvis sjøl innsett kor jævlige dei faktisk er.. Å dei kjem ikkje te å sjå noke bedre ut etter denne cupen. Favoritta på papiret, ja. Så får vi no sjå... hø hø !

Årets spelar og årets lag er jo noko som heng høgt. Har du nokon spådomma om kem som stikk av med dei utmerkelsane?

Vanskelig å vite når eg ikkje veit kven som spelar på dei enkelte laga. Men virka som at dinna komiteen har blitt forelska i Melgårdsbakken, då han er på ditta laget kvart år.. Han er jo litt på kanten, så ka han gjer for å havne der trur eg ikkje at eg vil vite.. Men sjansa på:

Årets speler: Thomas Melgårdsbakken
Årets lag: Espen Wold (Prim), Øyvind Risjord (Los), Knut Jørgen Berg (Los), Thomas Melgårdsbakken (Kappa), Arnel Colic (Prim).

Barlia FK har jo to nye ansikt i Torjus og Kåre Martin. Frykta du nokon av dei i vårt innbyrdes oppgjør? Eller ser du meir på Rellingen som en trussel?

Torjus har mykje fest å ta igjen etter noken år som "proffesjonell". Så han trur eg allereie har gått på en stjernesmell. Kåre kan stå i veien for mykje, men slit hvis det kjem ei skuddfinte. Trur Espen Hove kan være den som utmerka seg. Egentlig kun fordi han normalt treng få sjansa for å score. Men sjansa fekje han mot oss.

Til slutt er det noko du vil sei til Barlia sine lesera no i dagane før alt brakar laust?

God jul! Det er bedre å ete mykje mellom jul og nyttår, enn å ete mykje mellom nyttår og jul.