Tilbake til julekalenderen


 

   
   

4. desember

- Les fleire artiklar frå barliafk.com her.
-
- Les meir om Nattcup 2012 på www.nattcup.net.

   

Ekkel og jævlig er tilbake på Nattcup etter et års pause. Laget som ligg på 25. plass på maratontabellen oppfordrar alle til å besøke nettsida deira ekkelogjavlig.blogg.no der det skal verte svært så aktivt i juletida. Jan Tore Fjørtoft fortel.

1. Korleis er ståda i klubben om dagen?
   (skader? nokon som er i troll-form? osb)
Ståda i klubben er for øyeblikket meget bra. Slik stallen ser ut nå så stiller vi sterkere enn noensinne. Vi har valgt å flytte alle i stallen til Tr.heim for å få et (om mulig) sterkere samhold. Og jeg vil si at vi har en spiller som er i helt vanvittig form, og det er superstjerna vår Mathias Fjørtoft.

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2012?
Målsettninga vår for Nattcup 2012 er å ta gull. Om det er på parketten eller på banketten vi tar gull, spiller ingen rolle. For vi tar gull begge plassene!

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana?),
   evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
Jeg vil egentlig ikke trekke ut en enkelt spiller, siden vi har så mange i god for for øyeblikket. Men vi har jo blant annet Christoffer Folland (årets toppscorer i Strindheim), vi har en Mathias Fjørtoft som er i helt ekstrem form og har blitt kåret til mange bestemannspriser i høst. Og vi har selvsagt den største sjerna med oss, nemlig Hans Edvard Nordang. Stoppertalentet fra Fjellbu 50-
Joker i år er nok en ung gutt som dere får møte etterhvert.

4. Kva skjer etter at ballen er lagt dø og lyset er slokt i Strandahallen?
Nei, da er det vel bare å få opna sjampisen og feire Nattcup-gull 2012 da!

5. Avslutning.
   (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Vil ønske alle deltagere god jul og godt nyttår. En spesiell helsing vil jeg sende til Frank Dalhaug, en av Brattvåg IL`s største legender. Så vil jeg benytte anledningen til å ønske alle lag LYKKKE TIL på Nattcup 2012. Helt til slutt; sjekk ut hjemmesiden vår: http://ekkelogjavlig.blogg.no for videre hausing utover vinteren!
SKÅL!