Shadwell
-

  

20.
desember

Dagens juleluke omhandlar laget som forsatt beheld topplasseringa på maratontabellen på Nattcup. Geir Lillebø har ordet.

1. Kva forventningar har du til Nattcup 2011?
Minimale forventninger da manager ikke er med, noe som vil føre til stor uro i spillergruppen med tanke på uvanlig tilholdssted og det faktum at en selv må sørge for maten. Sportslig vil det kunne slå katastrofalt ut da den taktiske kompetansen som er igjen er lik null og vi trolig får se Shadwell i en 1-2-1 formasjon. Dette har blitt prøvd 1 gang før (manager var ikke til stede da heller) med resultater som er tidenes verste for Shadwell.

2. Kven blir den store profilen på laget ditt i år?
Årets stjerne for oss blir det etterlengtede comebacket til Stian Korsan. Han har trent jevnt hele året, det er mer enn han har lagt ned de siste 15 årene til sammen. Når han får hvilt seg gjennom julen så snakker vi 100 kilo muskler og kokende taterblod. Er noen dum nok til å gå i veien skal det merkes.

3. Kven blir årets spelar på Nattcup 2011?
Årets spiller på Nattcup blir ikke Tore Fjørtoft. Pris for lang og tro tjeneste kan en bare få 1 gang. Litt usikker på hvem som er jury, men er Ronny Ø innblandet så blir det en obskur spiller fra Indre Sunnmøre som har reist gjennom ras og trolldom for å trene i gud-vet hvor mange år. Sannsynligvis spiller han på det laget som ingen venter noe av men som sliter seg til en semi og får deng av de som vinner turneringen. Sann mine ord.

4. Kva er dine tankar om at Barlia F.K. Bedrift ikkje lenger er med på Nattcup?
Hva er mine tanker om at Moskva-Marit har slanket seg og faktisk ikke bor i Moskva?

5. Har du noko eller nokon du vil trekke fram, evt gi ris eller ros?
Vil gi ris til manageren for ikke å bli med. Ellers håper vi alltid at det går ”åt skogen” med lag som Prim, Kappa og Los Cab. Ikke at vi ikke liker de, men maratontabellen er det absolutt viktigste på lang sikt. Ros til de som organiserer dette år etter år, ros til de fleste av dommerne og ris til enkelte av de som kanskje kunne vurdere å sove i stedet for å dømme. Det er på tide nå.