Team Libya
-

  

16.
desember

Liabygdarane i Team Libya er endeleg tilbake. Marius Moe informerer.

1. Kva forventningar har du til Nattcup 2011?
Jeg håper at årets turnering igjen byr på festfotball og god stemning i hallen. Det viktigste blir nok Ronny Ødegård sine tenk, trykk, tal kommentarer fra sekreteriatet. Det er et show man ikke kan gå glipp av ;)  Trur vi kan overraske denne gangen også slik som vi gjorde i 2009, Team Libya er klar for dyst!!

2. Kven blir den store profilen på laget ditt i år?
Vi har mange spillere som kan trekkes frem, men det viktigste kortet blir vel Joakim DD, kjent som Bobby Dalen. Han er tilbake etter 4 års skadeavbrekk og vil tilføre laget hurtighet og engasjement i form av ståpåvilje og en hardtarbeidende lagspiller. Kan også nevne at Smoge junior (Gard) er tatt opp i laget og vi er spent på hva denne unggutten kan bidra med. Må heller ikke glemme at laget er godt representert av Lied familien dette året også. Geir Magne, Stig Tore og Finny I. har plenty med erfaring og et stort lager av O2. O2 lageret er vel størst hos Kåre Martin som er i sin livs beste form etter deltakelse i mang en konkurranse det siste året og er på godt vei med oppkjøringa til neste års birkebeinerrenn. Det gjennstår bare 2 pax på laget, men noe må holdes hemmelig fram til turneringsstart ;)

3. Kven blir årets spelar på Nattcup 2011?
Ja, si det! Det må bli en av dissa Prim gutan...

4. Kva er dine tankar om at Barlia F.K. Bedrift ikkje lenger er med på Nattcup?
Noget trist, men de la nok skoa på hylla i rett tidspunkt siden de hadde sin beste Nattcupoppvisning i vinter. Vi får finne noen nye maskotter :)

5. Har du noko eller nokon du vil trekke fram, evt gi ris eller ros?
To tomler opp for ledelsen som holder tradisjonen ved like og legger til rette for ei helg med glede, svette og tårer. Heads up; Ikke forandr på noe som fungerer!!

Sjåast rett over nyåret på parketten!

God jul og Godt Nyttår!