Tilbake til julekalenderenKlubbnamn:
Jim traff Arrangør

Frå:
Stranda

Stifta:
2008


 

   
   

20. desember

- Les meir om Nattcup 2008 på www.nattcup.net.
-
- L
es fleire artiklar frå barliafk.com her.
   
I 2008 får vi eit herleg gjensyn når arrangørane og grunnleggarane av Nattcup på Stranda skal entre parketten med laget Jim traff Arrangør. Mange av dei gamle sliterane er altså tilbake, og BFKs julekalender 2007 er stolt over å kunne gi ordet til Nattcupens far, Jon Arne Kamsvåg.

1. Korleis er ståda i klubben om dagen?
   (skader? nokon som er i troll-form? osb)
Steinar Hjelle er fortsatt Shite-supporter så det volder litt samarbeidsproblemer, men ellers er alt klappet og klart. Arrangør vil plukke med seg de beste spillerne fra Jim Traff Sjiraff i år (dvs. Jim i mål) og skal hete Jim traff Arrangør. Et spennende konsept med tanke på at Jim Traff Sjiraff er laget som har flest utestengelser i Nattcups historie, og nå er en samarbeidsklubb til de tidligere arrangørene. Klarer vi å samarbeide bør Bin Laden og Bush klare det samme!

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2008?
Jim traff Arrangør skal være et publikumslag, og vise at rutine slår fart og kondisjon! Vi skal dra ned tempo så mye at vi kan stille med bestemor mi som spiss. Ellers er det den samme gamle målsetningen: Være blant kvartfinale-lagene.

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana?),
   evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
Vi tror at en topptrent Jim i mål med sine løp i bakrom kan bli en viktig spiller. Dessuten skal en ikke undervurdere Hjelle-genene til Steinar, ei heller overblikket til Jakob Utgård. Undertegnede kan godt bli en joker visst han får lov!

4. Kva skjer etter at ballen er lagt dø og lyset er slokt i Strandahallen?
Jim traff Arrangør vil nok slite med å gjøre seg så alt for bemerket på festen/nachspielet da jeg og Jim i alle fall drar til syden (fra Værnes, Trondheim) tidlig søndag morgen.

5. Avslutning.
   (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Stå på Sørå! Du beriker Stranda :)

Mvh Jon AK