Tilbake til julekalenderen

Klubbnamn:
Prim

Frå:
Brattvåg

Stifta:
2002

Nettstad:
Trykk her


 

   
   

18. desember

- Les meir om Nattcup 2008 på www.nattcup.net.
-
- L
es fleire artiklar frå barliafk.com her.
   
Barlia Fotballklubbs julekalender har verkeleg komt i siget no, i går vart stor-laget Barlia F.K. presentert, og det er ikkje dårlegare stilt i dag i og med at det er kanona Prim som skal under lupen. Nattcup-legenda Tore Fjørtoft har ordet:

1. Korleis er ståda i klubben om dagen?
   (skader? nokon som er i troll-form? osb)
Stådå e bra. Oss he ei so å sei skadefri tropp. Dalhaug he gått av med pensjon(sjøl om en ikkje skulle tru han va en dag eldre enn 25), bortsett frå det, stille vi med per dags dato ei skadefri tropp. Kan også rapportere om at samtlige he vør aktiv i innendørsmiljøet den siste tia..relasjonana he oss alltid hatt, men i år bli det eksepsjonelt! Verdt å nevne e det at palle he fått trimma vekk litt dødvekt, stille derfor veldig sterkt..

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2008?
Målsettinga e som kvart år, VINNE HEILE DRITEN! Går for å ta pokkisen til odel og eie. He også som mål å vinne en ny stol, få toppscorer og som vanlig, vinne festen :-)

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana?),
   evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
Den framtredande spelaren e veldig vanskelig å spå. Utifrå at dei fleste holde høgt nivå, e det mykje dagsform so e utslagsgivande på jokern.. Vil likevel nevne Kim som måltjuv, samt Werner so underholdning:-)..Alle he potensiale...Utenfor bana håpe vi på å få med Dalhaug som en joker på festen på laurdagen :-)

4. Kva skjer etter at ballen er lagt dø og lyset er slokt i Strandahallen?
Då skje det som skjer kvart år, ubegrensa mengde med alkohol so skal konusmerast..samt Maro :-)

5. Avslutning.
   (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Vil ønske BFK lykke til, vil også be Los gutta finne en nye mann til chippen i år... I tillegg vil ej ønske samtlige spelara lykke til, måtte det beste laget vinne! Vil også bruke denne luka i kalenderen til å sei at vi i Prim he gleda oss snart ei heilt år til dinne cupen..årets høgdepunkt. Creds til arrangørane so står på kvart år.. :-) Lykke til alle sammen..

Tore