Tilbake til julekalenderenKlubbnamn:
Los Caballeros

Frå:
Oslo

Stifta:
2002

Nettstad:
www.loscab.tk


 

   
   

16. desember

- Les meir om Nattcup 2008 på www.nattcup.net.
-
- L
es fleire artiklar frå barliafk.com her.
   
Los Caballeros kan med seier i år ta med seg vandrepokalen heim til Oslo, Los Cab har med andre ord to napp i den gjeve "bøtta". Her kjem litt info frå Varsi og hovudstaden.

1. Korleis er ståda i klubben om dagen?
   (skader? nokon som er i troll-form? osb)
Los Caballeros kan melde om at troppen virker sterekere enn aldri før. Mange av gutta har lagt grunnlaget for nattcup allerede. Mange av spillerane i Los cab er i full gang med coca cola cup, skandinaviske mesterskap, futsal elite osv. Rapporteres ingen skader foreløbig og alle gutta er i stor form. Vi gleder oss alle til første helgen i januar !! Vår nye maskott er nyfødte Nellie Norren Varsi!!

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2008?
Uten tvil: Vinne nattcup 08 og ta med vandrepokalen hjem til Oslo for godt!! Vi har to stikk i bøtta sammen med Prim så det kan bli jevnt!!

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana?),
   evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
Her kan jeg sette opp hele laget, men vil trekke frem Hovdal og Risjord, Hovdal går for toppscorer tittelen, samt Risjord er nøkkelen til et humørfylt opphold under Nattcup08!! Jokeren kan fort bli vår eventuelle nye stjerne om han takker ja til å bli med. Foreløbig hemmelig.

4. Kva skjer etter at ballen er lagt dø og lyset er slokt i Strandahallen?
Rett på Maro! Pils og løvbiff på alle mann! Tradisjon som må holdes. Etter dette tar vi turen tilbake til Stranda Hotell der vi vil fortsette festen til sene nattetimer.

5. Avslutning.
   (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Ønsker å avslutte med å ønske alle spillere, supportere, nattcup crew ei riktig god jul. Takk til unge Hove som legger til rette for en slik en stor begivenhet. Vi sees på parketten i januar gutter. Prim? Snakker vi ny finale mot oss?

Mvh Varsi