Tilbake til julekalenderenKlubbnamn:
Systembolaget

Frå:
Ørsta

Stifta:
2004

Nettstad:
freewebs.com/
systembolaget-fc 

   
   

13. desember

- Les meir om Nattcup 2008 på www.nattcup.net.
-
- L
es fleire artiklar frå barliafk.com her.
   
Et av overraskelseslaga i fjor var Systembolaget. Gutane frå Ørsta-regionen tok ein flott 2. plass bak Prim, og i dag er det keeper Oliver Ingvarsson som orienterer om ståda frå Island.

1. Korleis er ståda i klubben om dagen?
   (skader? nokon som er i troll-form? osb)
I år som i fjor sitte ej i et anna land og kan ikkje uttale mej heilt 100% om ståda. Men det ej he hørt e at samtlige gleda sej voldsomt til å møtes igjen, litt skade e der alltid men dei e ikkje so viktige når turneringa begynde, då he alle lyst til å spele. Et spelara e litt usikre fortsatt, men vi stille iallefall med fem stk i raude trøye. Ørsta rykte som kjent ned frå 3.div i år og dei som spela der he forhåpentligvis lyst til å vise at dei kan å spele fotball tross nedrykket.

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2008?
Akkurat no e det å være med for å ha det gøy, men alle som driv med konkurranseidrett veit at når man he knytt på sej fotballskona so e det kun seier som telle! So det blir vel å gjer det bedre enn i fjor, 1. plass :)

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana?),
   evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
Det he vist sej fleire gonga på Systembolaget at ingen enkeltspelar e viktigare enn en anna en. Men viss ej skal nevne en so blir det Kai Henning Leira. Utanfor bana blir det vår nyaste spelar, Marius Ose Østgaard ilag med Sigurd Kleiva-Leifson som kjem til å utmerke sej mest rekna ej med.

4. Kva skjer etter at ballen er lagt dø og lyset er slokt i Strandahallen?
Øl, øl og mere øl? Mest sannsynlig noke sånt og litt sjampis også kanskje. Vi skal iallefall kose oss på hotellet.

5. Avslutning.
   (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Det blir vel for det første å ønske alle sammen ei god jul og godt nyttår. For det andre lykke til med eksamenane viss dåkke slit med det. For det tredje rose Barlia med innsatsen rundt alt ditte her. For det fjerde kan dåkke besøke oss på www.freewebs.com/systembolaget-fc og til slutt gleda vi oss til å komme til Stranda igjen, føles altfor lenge i mellom kvar gong :)