Tilbake til julekalenderenKlubbnamn:
Lacaos

Frå:
Stranda

Stifta:
2004


 

   
   

10. desember

- Les meir om Nattcup 2008 på www.nattcup.net.
-
- L
es fleire artiklar frå barliafk.com her.
   
Nattcup 2007s beste strandalag vart Lacaos med sin 3. plass, og skal vi tru Endre Fagerstrøm, har laget store ambisjonar for 2008 også.

1. Korleis er ståda i klubben om dagen?
   (skader? nokon som er i troll-form? osb)
Vi er i rute, stiller nesten samme lag som tidligere. Nye inn er Stig Tore Lied, Stig Arne Johannesen og Ronny Furseth. Trur dei fleste er i kalasform, er kanskje bekymra for Olav Åge som bur saman med dama i Trondheim dette året. Håper han er i form og ikkje i kakeform?? Ellers er Kåre "keeper" nyopperert i kneet, so det bli no spennande!! Men, vi varmer opp med Coca cola cup 15 des i bya, der står Langevågs gamle solide sisteskanse Jonnen Vestre i mål. Han er også et brennhett alternativ til nattcup dersom gamledampen kåre ikkje får sving på helsa. Ellers har Alf Ole fått drikkeforbud siste delen av påska og starten av Januar for å komme i form. Martin Esp ryktas å være i sin livsform, so alt ligg til rette for ei god turnering i Januar.. Å viss e i tillegg held m kun på sidelinja, blir dette bra :-)

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2008?
Vi satser på å komme videre fra puljespelet i første omg. Men, det er klart at målsetninga er å være blandt dei 4 gjevaste. Då er vi godt nøgde.

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana?),
   evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
Vi satser på at laget skal fungere bra, keeperen er alltid viktig. Uten en god keeper er alt umulig, det er Barlia et godt eksempel på. He he :-)

4. Kva skjer etter at ballen er lagt dø og lyset er slokt i Strandahallen?
Då vaknar i allefall gjengen opp, unntaket er Alf Ole som er kjend som ein dvask og kjedelig festkompis. So må vi ha ei ekstravakt plasert på Martin slik at han ikkje lurer seg inn i ei damegarderobe og søvnar der (som i 2006). Ballet etter turneringa er like viktig som resten, trur det også er litt av grunnen til at Nattcup har blitt den store turneringa som det faktisk er.

5. Avslutning.
   (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Lacaos vil gjerne hedre vår gamle keeperkjempe som var farlig kun når han hadde ballen, Øystein Langlo. En kanonmann som holdt på å drite seg fra kvartfinalen eit år. Han blei ekstremt trengt under oppvarming, noko som førte til 2,5 minutters utsetting av kampen. En prestasjon som kun den godeste Øystein kan gjenfortelle med egne ord...

God jul og godt nyttår til alle nattcuplag, 2008 blir året for eit nytt triumfatorlag. Mitt tips for nattcup 2008.

Mvh Endre Fagerstrøm