Tilbake til julekalenderen

 

-
Barlia Fotballklubbs julekalender 2006
-
19. desember
-

 
         Klubbnamn:
Barlia F.K Farmers

Frå:
Stranda

Stifta:
2000

Nettstad:
www.barliafk.com  Nok eit Barlia-lag skal under lupen i BFKs Julekalender, og i dag er det fjorårets tapande bronsefinalist Barlia F.K. Farmers som vert spurt ut.

1. Korleis er ståda i klubben om dagen? (skader? nokon som er i troll-form? osb)
BFK Farmers har mistet tre gode spillere. Kato Vangen, Stig Tore Lied og Aril Ravnøy Hagen. Vi står altså uten keeper. Det gjør at Roger Skarbø må slå til med et comeback i mål. Det blir vanskelig å følge opp keeperprestasjonen som ble gjort på Nattcup'06, der Aril tok hjem "Bestemannsprisen". En ny spiller er hentet inn foreløpig, Nicolai Græsdal. Han skal få prøve seg i oppkjøringen på CCC 30/12 i Ålesund.

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2007?
Vi har forbedret resultatet vårt hvert Nattcup. Så det må være målet. Vi havnet på en imponerende 4. plass i fjor, så målsettingen må være medalje da.

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana??), evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
Ronnie Furset med sin "brøytarfotball" kommer nok til å være vår viktigste spiller. Jokeren blir nok bakerste mann. Ett og et halvt år utenfor buret gjør at Roger Skarbø står ovenfor en vanskelig utfordring. Vår faste trofaste klippe, Mersad Hodzic, blir også svært viktig bak i forsvaret. Men uten noe fotballtreninger har han kanskje tapt seg litt, men temperamentet er det aldri noe å si på. Håkon Mikal Dalen rekner vi med er i knallform.

4. Kva skjer etter at ballen er lagt i ballburet og lyset er slokt i Strandahallen?
Etter Nattcup er det selvfølgelig samling av hele Barliaklubben. Så, når vi er god og full, går turen videre til Stranda Hotell som alltid.

5. Avsluttning. (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
BFK Farmers er selvsagt svært skuffet over at Kato, Stig Tore og Aril har gitt seg. Dette var på ingen måte noe vi reknet med. Jobber med å finne en spiller til. Ros til Sørå for å ordne til denne julekalenderen :) God jul og lykke til på Nattcup!