Tilbake til julekalenderen

 

-
Barlia Fotballklubbs julekalender 2006
-
11. desember
-

 
         Klubbnamn:
Raging Retards

Frå:
Brattvåg

Stifta:
2003

Nettstad:
Trykk her  Eit lag som verkeleg klatrar på Nattcups maratontabell er Raging Retards. Gutane frå Brattvåg stiller for femte året på rad. Laget er ein av favorittane, og kan skilte med to tredjeplassar.

1. Korleis er ståda i klubben om dagen? (skader? nokon som er i troll-form? osb)
Vi gler oss veldig til nattcup07, men slit med å få klargjort stallen. Likevel skal vi nok klare å stille med et godt mannskap. Vi har stillt med ny keeper kvar einaste gang på Stranda, og slik blir det i år også ettersom vår faste keeper Kurt Grytten er i Australia. Even Heggdal er også i Australia under nattcup. Martin Sundnes skal muligens spele for Fjellbu og Frank Mundal speler mest sannsynlig for Rushden. RR har fått to nye spelera hittil: Henning Koppen og Joakim Stormyr. Vi deltok i CCC på Giske, der blei det tap i finalen etter straffer. Den siste finpussen før Nattcup blir nok CCC i Sunnmørshallen.

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2007?
Etter å tatt 3.plassen 2 gangar no, så hadde det vør gøy med en finale.

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana??), evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
Kristoffer Grønmyr og Lennart Holmem kjem nok til å herje en del! Å det ligg vel ei utfordring til dei andre RR spelerane å markere seg like godt som Lennart (kosa sej...) på kveldstid ;)

4. Kva skjer etter at ballen er lagt i ballburet og lyset er slokt i Strandahallen?
ØL...

5. Avsluttning. (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Vi gler oss skikkelig til Nattcup, det blir garanterte ei kjempehelg!! Vi syns dåkke gjer en kjempegod jobb med dinna cupen her! Vi håper at dåkke fortsetter med samme cupmodell og ikkje reduserer speletida.