Tilbake til julekalenderen

 

-
Barlia Fotballklubbs julekalender 2006
-
9. desember
-

 
         Klubbnamn:
Melk

Frå:
Velledalen

Stifta:
1995  Dagens lag er faktisk ingen kven som helst. Laget kan skilte med heile 95 maratontabellpoeng på 3 deltaktingar. Etter at Melk vann den første Nattcupen i 1995, tok dei tredjeplassen året etter. I 1998 vart dei tapande finalist. Dette har til saman gitt ein 12. plass på Nattcups maratontabell, sjølv 8 år etter forrige deltaking. Det er med andre ord ei Nattcup-storheit som i dag fortel som ståda i klubben.

1. Korleis er ståda i klubben om dagen? (skader? nokon som er i troll-form? osb)
Et utrulig vanskelig spørsmål siden stallen per i dag ikke er ferdig. Vi prøver å få i gang den samme gjengen som vann den første Nattcupen i 95. Meg bekjent er det ikke mange av disse som fortsatt trener... dermed er det nok fare for mange skader både nå og under cupen ;-)

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2007?
Vi er en gjeng som er spredt utover landet, så måletsettingen er å treffes å ha det morsomt på Stranda. rent sportslig så er vi fornøyd om vi går videre!

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana??), evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
Dersom Stian Hole ikke er på sjøen så tror jeg han kan vise fine takter i mål(det trenger vi).

4. Kva skjer etter at ballen er lagt i ballburet og lyset er slokt i Strandahallen?
Vanskelig å si, er sikkert mange timer siden vi sa takk for oss og satte nesen mot Stranda Hotell ;-)

5. Avsluttning. (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Vil takke nattcup gjengen for et godt opplegg. I tillegg vil jeg gjerne sende et ønske til de lagene som vi møter: Vær så snill å skru ned tempo!

Til slutt vil jeg tipse om www.liverpooltur.no. www.manchestertur.no kommer i løpet av januar 2007, og www.treningsleir.no kommer i august 2007(på sikt blir det treningsleirer i England, Danmark og Spania).

Mvh Jan Halvard