Tilbake til julekalenderen

 

-
Barlia Fotballklubbs julekalender 2006
-
6. desember
-

 
         Klubbnamn:
Team 1337

Frå:
Tomrefjord/Varfjell

Stifta:
2006  Team 1337 stiller på Nattcup for første gong i 2007. Laget består av romsdalingar, og ein del av dei går på skule på Stranda. Her har du litt informasjon:

1. Korleis er ståda i klubben om dagen? (skader? nokon som er i troll-form? osb)
Ståda i klubben går ganske bra:) Men dessverre for oss har Per Kristian Nakken pådratt seg et brudd i venstre arm. Vi har også en skade på Nicolai Eiken Brudevoll som har slitt med en skade i ankelen. Elles så har vi en god Elling Olafsen som har vært på venteliste på landslaget i Porsgrunn tidligere og har vunnet Ottacup og Aukracup med sitt alderbestemte lag i Vestnes Varfjell. Laget er helt nytt og har ikke spilt noen kamper tidligere, så vi får prøve å organisere noe. Dette er første gang vi deltar på nattcupen og håper det blir fint :)

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2007?
Vell..det er litt vanskelig å si når vi ikke har deltatt og sett hvilken standard de forskjellige lagene spiller. Men med 2 spillere som har spilt/spiller for molde 2/3 og samtidig fylkesspillere håper vi på å klare oss videre fra gruppsespillet, bare vi ikke havner i den verste gruppen.

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana??), evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
Her stiller vi ganske lik egentlig...visst vi skal spille fotball og nå langt, skal vi ikke bare gjøre det av enkeltspillere..så jeg sier her at alle som er med er jokere:) Gled dere til samba fotball <3

4. Kva skjer etter at ballen er lagt i ballburet og lyset er slokt i Strandahallen?
Vi tar oss en velfortjent dusj og kjører opp på hybelen og "chiller" med pizza og en jævlig nice film ;D

5. Avsluttning. (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Håper denne nattcupen går greit unna med minst mulige skader for oss og for andre:) Er litt i tvil hvordan det vil gå å spille på parketten, men vi skal gjøre vårt beste.. Vi har forøvrig ikke noe hjemmeside fordi dette er bare et sammensatt lag av modige romsdalinger, som reiser til Sunnmøre for å knuse alle. Ta en titt innom sidene www.tomrefjordil.no og www.varfjell.no.

Sist men ikke minst God Jul & Godt Nytt År