Tilbake til julekalenderen

 

-
Barlia Fotballklubbs julekalender 2006
-
5. desember
-

 
         Klubbnamn:
Los Caballeros

Frå:
Oslo

Stifta:
2002

Nettstad:
www.loscab.tk

BFK anbefalar:
Los Cab-TV  Ein av Nattcups store attraksjonar dei siste fem åra har vore Los Caballeros frå Oslo. Jon Andre sine guttar står med tre finaleseierar og eit finaletap (2 gull, 1 sølv og 1 bronse) på fem deltakingar, og har alt kome seg opp på sjette plass på Nattcups maratontabell. Det er manageren sjølv som fortell om situasjonen i klubben:

1. Korleis er ståda i klubben om dagen? (skader? nokon som er i troll-form? osb)
Hos Los Cab gutta er formen på topp hos alle mann. Vi hadde tre spillere fra stallen som deltok i Skandinavisk mesterskap i futsal. Ingen gjekk helt til topps, men gjorde en veldig bra figur alle tre. Bjørn Pichardt og Øyvind Risjord er i disse dager hos Ullern FK å sjekker fasilitetene hos klubben. Riis er Lørenskog spiller, mens Pi spiller for Korsvoll. Det ryktes at Relling i Bergen er stor klar for Nattcup 07, og er i full gang med forberedelsene inn mot Nattcup. Frode Molnes er høy aktuell for overgang til klubben jeg spiller på, nemlig Vembli i disse dager. Hovdal drar i morgen over til Liverpool, der han skal ha en studietur hos Liverpool sitt A-lag. Vi venter i spenning på hans retur. Pr.dags dato ingen skader!! Gutta er i form og alle gleder seg voldsomt til Nattcup 2007.

Vi har også nå som eneste klubb web tv. Gå inn på hjemmesiden vår, der vil dere finner intervjuer, reportasjer om Los Caballeros. Vi vil også legge ut løpende happenings fra Stranda under Nattcup07!! http://home.no.net/loscab.

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2007?
Den er enkel. Vi skal vinne for 3 gangen og ta med ”bøtta” hjem til Oslo engang for alle!! Vi skal selvsagt også vinne banketten!! Det er like sikkert som vi skal vinne Nattcup!!

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana??), evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
På banen har vi flere som kan markere seg ganske rast under Nattcup 07. Vi har selvsagt Stig Markus Hovdal som har vært den beste spilleren to år på rad. Toppscorer i 05 og i 06. Vi stiller også med Årets spiller fra det året vi vann første gangen: Alexander Kristoffersen som spiller for Bærum. Vi har hentet inn ei ny stjerne i Ørjan Hansen som kommer fra Melbu. Har spilt i Nidelv. Frode Molnes er alltid en sikker siste skanse og er veldig viktig for laget!!  Jokeren over alle jokere er selvsagt Riis!!! Ingen over, ingen ved siden av!!

4. Kva skjer etter at ballen er lagt i ballburet og lyset er slokt i Strandahallen?
Da er det rett på Maro med pokalen og drikke pils og snuse ”GENERAL” på sølvbrett!! Etter seiersseansen er over på Maro drar vi tilbake til hotellet der vi tar med oss pokalen, champagnen og stuper i bassenget for en time med festing!! Etter det så er banketten i gang!!! Noe mer vil jeg ikke kommentere, det må oppleves!! Trust me!! You don’t wanna miss that!!

5. Avsluttning. (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Jeg og gutta i Los Caballeros vil takke Espen Hove, alle andre som er med og organiserer denne begivenheten!! Som Sørå kaller det: ” vinterens vakreste eventyr” Det er rett og slett stort å være med på. Los gutta fra Oslo ser frem til å komme tilbake til Stranda og møte gamle kjente, og selvsagt nye ansikter på parketten!!

Slenger også over noen ord til gutta i Prim og Shadwell: Let the best team win!! Los Caballeros!! (Frank: du vet det like godt som meg)

PS: Vil også sende over ROS til Joakim Sørå for igjen stille med mange Barlia lag!! Veldig hyggelig å se at dere er med i år igjen!!

Ønsker alle lykke til, vi gutta i Los Cab gleder oss veldig. Vi sees januar 07!!

Mvh
Jon Andre Varsi