Tilbake til julekalenderen

 

-
Barlia Fotballklubbs julekalender 2006
-
4. desember
-

 
         Klubbnamn:
Spenstige lår

Frå:
Stranda

Stifta:
2005  I fjor starta Nattcup opp med eigen dameturnering. Mange var skeptiske til den nye ordninga, men etter at 8 lag fullførte ei god turnering i 2006, og 10 nye er på startstreken i 2007, ser det ut til at eigen damecup er komen for å bli. Vinner av Nattcup 2006 vart jentene i Spenstige lår frå Stranda, og i dag er det primus motor Marthe Fjørstad som fortel kva som skjer i klubbens rekker.

1. Korleis er ståda i klubben om dagen? (skader? nokon som er i troll-form? osb)
Vi e i slaget vettu! E (Marthe) e ute me en forbanna beinhinnebetennelse, so e prøva me som manager i år! ellers so veit e at dei andre damene he trena både hardt å lenge me kun ett mål i sikte:å ta seieren heim i år mæ =)

2. Kva er målsettinga dykkar for Nattcup 2007?
Ser at d e mange jentelag me i år, so d kan bli tøft! men vi ska vinne, nåkke anna ekje godt nok!

3. Kven kjem til å være den framtredande spelaren (på eller utanfor bana??), evt. joker, på laget dykkar under Nattcup?
E held en knapp på keeper Lillian, ho kan gjer tigersprang og he feberredninga som ingen he sett før! So ho e still going strong :)

4. Kva skjer etter at ballen er lagt i ballburet og lyset er slokt i Strandahallen?
Då stikk vi fram i dalen til Kåre Gunnarn og fe oss litt middag. Derette bli d vel dusjing og dilling i fleire tima (vertfall viss Randi e me ;) ). So tek vi oss et glas vin, og derette kjøre Kåren oss neover på møteplassen! (viss vi e invitert da!!). So bli d vel et par dansetrinn og enda meir vin på hotelle! so fe vi sjå kor lenge vi held ut, og til slutt fær vel alle (forhåpentlivis!) fram i dala og fe se nåkre tima me søvn :)

5. Avsluttning. (rask kommentar? julehelsing? truslar? ris? ros? evt anbefalte linkar osb)
Ditta her bli steikje kjekt :) Spenstige lår, seiern er vår!! ;)