Linkar

Andre lag

Cupar
primfk.blogspot.com
home.online.no/~frankdal
Heiesida er nede! www.nattcup.net
Bloggen, samt den gamle nettsida til fotballklubben PRIM, med bilder, polls og mykje anna info. om laget. Heimesida til Oslo-laget Los Caballeros, med fyldig informasjon om klubben og spelarane. Vinterens vakraste eventyr - Nattcup på Stranda si heimeside, med påmelding, tabellar og mykje anna.

Trykk her for heimeside

www.shadwell.no www.vestborg.vgs.no
1. desember 2005 starta Kappa Nova opp med eiga nettside, men i dag er det blogg som gjeld. Gjennomført heimeside fullspekka med info o.a. frå strandaklubben Shadwell. Sjekk ut forum og gjestebok! Vestborg og Vestborgcup si heimeside, med litt info. om cupen, men mest om Vestborg VGS.

www.fcwalkover.com www.tiltopps.com nattcup.zet.no
Stranda-lag, som vart starta opp i 2006, med ambisjonar om å underhalde og glede folk. Systembolaget er eit godt innandørslag frå Ørsta/Volda-regionen. Nattcup på Norfjordeid si heimeside, med ein del info. om cupen, men turneringa anbefalast ikkje (!).
Trykk her for heimeside www.panzerfotball.com www.umbro5cup.no
Ekkel å jævli er også eit lag frå PRIM-land, dei har, likt med andre Nattcuplag, også kasta seg på bloggbølga. Lag frå indre Sunnmøre med Martin Maråk i spissen, som i 2008 forflytta seg frå tribuneplass til parketten. Den tidlegare Coca Cola Cup har no blitt til Umbro 5 Cup, ei turnering som blir spelt over heile landet.

Trykk her for heimeside www.oransj.weebly.com
Bloggen til MELK, som er kjekke karar frå Velledalen med gode Nattcup-resultat på 90-tallet. Ein gjeng med glade gutar frå Volda, som kom saman i 2005. Dei påstår at "E du Oransj so e du Oransj". Diverse

Heimesida er nede! Trykk her for heimeside www.campstranda.tk
Raging Retards FC kjem frå PRIM-land, og denne linken fører deg til deira stad på internettet. Stilongs FK vart skipa ein kald desemberkveld i 2005, og består av spelarar frå m.a. HaNo og Vartdal. Sunnmøres mest fantastiske og spektakulære arrangement, med ei endå flottare heimeside.